شماره خبر : 15706
بی قانونی در اتاق تصمیمگیری فدراسیون والیبال
با وجود اینکه فدراسیون والیبال قبل از آغاز لیگ برتر اعلام کرد که با تیم های بدهکار و هرگونه بی نظمی در لیگ برتر والیبال برخورد می کند اما آن چه که در عمل دیده شده متفاوت تر از حرف های مسئولان بوده است.

به گزارش نخست نیوز و به نقل از ایسنا، دیدار دو تیم هاوش گنبد و شهرداری تبریز در هفته پانزدهم لیگ برتر والیبال به دلیل ترک زمین از سوی تیم میهمان یعنی شهرداری تبریز نیمه کاره ماند و کمیته انضباطی فدراسیون دوشنبه ٢٠ دی جلسه تشکیل داد و رای به باخت فنی تیم هاوش داد.
در ست سوم این بازی و در حالی که هاوشی ها دو ست را با برد پشت سرگذاشته بودند یکی از تماشاگران تیم میزبان سکه ای به داخل زمین پرتاب کرد که براساس ادعای امیر حسینی پاسور شهرداری تبریز به سر او برخورد کرده است. بعد از این اتفاق و روی زمین افتادن حسینی این بازیکن به همراه هم تیمی های خود اعلام کردند که به بازی ادامه نمی دهند و به رختکن رفتند. اصرار ناظر بازی و مسئولان برگزاری این دیدار به نتیجه نرسید و تیم شهرداری تبریز بازی را ادامه نداد.
با وجود اینکه تیم هاوش میزبان این بازی بود و مسئولیت برقراری نظم و امنیت این بازی را هم برعهده داشت اما بعد از مساعد شدن شرایط اصرار ناظر داوری باعث نشد آن ها به زمین برگردند. حتی عده ای از مسئولان اعلام کردند که شرایط آن گونه که تبریزی های نشان دادند نبوده و حتی هیچ کسی از این موضوع که آیا واقعا سکه ای به سر حسینی برخورد کرده یا نه مطمئن نیست.
پزشک حاضر در زمین اعلام کرده که زخم ناشی از پرتاب سکه روی سر حسینی نبوده و ماموران نیروی انتظامی هم امنیت سالن برگزاری را تایید کردند.
با تمام این شرایط کمیته انضباطی فدراسیون رای به باخت شهرداری تبریز داده است در حالی که در شرایط مشابه و در فصول گذشته لیگ، تصمیم دیگری گرفته می شد. در موردی مشابه، بازی دو تیم شهرداری ارومیه و کاله مازندران که به میزبانی تیم آذری برگزار می شد به دلیل ترک سالن از سوی کاله ای ها نیمه کاره ماند که کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در آن زمان رای به پیروزی ارومیه صادر کرد.
در بازی های اخیر در فصل جاری لیگ هم شاهد پرتاب سکه و برخی بی نظمی ها بوده ایم اما کمیته انضباطی هیچ واکنشی نشان نداد و برخورد مناسبی برای جلوگیری از تکرار این موضوع انجام نداد. عدم قانونمندی و حتی مشخص نبودن نحوه برخورد در مسائل باعث شده که هیچ کسی نداند که سرانجام یک پرونده انضباطی در فدراسیون والیبال چه می شود؟
یکی دیگر از تصمیم های عجیب چند روز اخیر فدراسیون والیبال نیز مختص رفت و برگشت ٢۴ ساعته تیم پارسه در لیگ برتر است.
به دلیل بدهی و پرداخت نشدن مطالبات بازیکنان این تیم، فدراسیون والیبال پارسه را از لیگ برتر کنار گذاشت. یک ساعت بعد از این خبر بود که فرهاد نفرزاده سرمربی و چند بازیکن این تیم از جمله فیاضی و حسین آبادی تیم جدید خود را انتخاب کردند.
هنوز ٢۴ ساعت از این اتفاق نگذشته بود که رییس فدراسیون والیبال در جلسه ای که اضطراری خوانده شد با مسئولان تربیت بدنی نیروهای مسلح جلسه برگزار کرد و به یکباره پارسه به لیگ برتر بازگشت.
با این تصمیم و لغو انحلال این تیم دیگر نفرزاده نمی تواند به صالحین برود و بازیکنان رفته هم باید بازگردند؛ اتفاقی که چند هفته پیش درباره صالحین ورامین رخ داد. مردم این شهر کمپین فروش کلیه به راه انداختند و مسئولان اعلام کردند که مردم این شهر تیمشان را دوست دارند و داورزنی نیز به احترام این هواداران، صالحین ورامین را بخشید و این تیم به لیگ بازگشت.
در جلسه پیش از آغاز لیگ برتر محمدرضا داورزنی رییس فدراسیون والیبال اعلام کرد که فصل جدید با فصول گذشته فرق می کند و سازمان لیگ اجازه نمی دهد تیم های بدهکار در لیگ حاضر باشند. اما به نظر می رسد امسال هم به مانند سال های دیگر است و با کمپین فروش کلیه و یک جلسه اضطراری می توان همه طلبکاران را راضی کرد و تیم را به لیگ برگرداند.
فدراسیون والیبال که تا این حد از برقراری نظم و برنامه ریزی ها مدون صحبت می کند باید بداند که برگزاری درست وقانونمند لیگ کمک زیادی به پیشرفت والیبال می کند. زمانی که بی قانونی از اتاق رییس فدراسیون آغاز می شود نمی توان به برخی از رفتارهای بازیکنان در زمان برگزاری مسابقه ایراد گرفت.
باشگاهی که می تواند ظرف ٢۴ ساعت پول مهیا کند چطور در هفته های گذشته لیگ نتوانسته کاری را انجام بدهد؟ چرا وقتی مسئولان باشگاه ها با رییس فدراسیون جلسه می گذارند به لیگ باز می گردند؟ آیا رییس فدراسیون شاکی اصلی آن هاست که باید رضایتش جلب شود؟
به نظر می رسد رییس فدراسیون والیبال و سایر مسئولان برگزاری لیگ بار دیگر باید موضع گیری هایشان را قبل از آغاز لیگ برتر به یاد بیاورند تا متوجه شوند آنچه که الان رخ داده با حرف هایشان تفاوت زیادی دارد.
مطالب مرتبط
نظرات
ارسال نظر
-
چه کسانی می توانند حمایت از کالای ایرانی را تحقق بخشند؟
- هر آنچه باید درخصوص عصبکشی دندانها بدانید
- «جهان پهلوان تختی» بر پرده سینما میرود
- خطرات وحشتناک شکستن قلنج انگشتان دست
- نیمهخرداد، پایان راه «شهرزاد» خواهد بود
- الیور استون مهمان تلویزیون ایران شد
- عاملان جنایت جماران پای چوبه دار
- نظر آهنگساز ژاپنی درمورد موسیقی فیلم های جشنواره جهانی فجر
- شایعترین بیماری چشم در دوران سالمندی
- نجات مربی شنا از مرگ برای سومین بار!
- ایران با تایلند، عربستان، عمان و کویت همگروه شد
- مرگ باز هم به ورزش حمله کرد
- اجرای طرح ترافیک سال ٩٧ از ١۵ اردیبهشت
- بهترین زمان برای خرید مسکن
- توافق پاکستان و افغانستان برای پایان دادن به تنشهای مرزی
- ۶٠درصد مردم ایران دارای اضافه وزن و چاقی هستند
- دفاع همه جانبه از نام «خلیج فارس» غرور ایرانیان سراسر جهان را برانگیخت
- آب مروارید شایعترین بیماری چشم در دوران سالمندی
- افزایش دو برابری بیماریهای قلبی با چاقی شکمی
- هرآنچه باید درخصوص عصبکشی دندانها بدانید
- بساط تهمت زدن و دروغ پردازی از برخی تریبون ها باید جمع شود
- رفاه نباید تهدید کننده سلامت باشد
- ٢٣٧ هزار هکتار از اراضی کرستان دچار سرمازدگی شد
- آغاز نشست علنی امروز مجلس با ٩٣ صندلی خالی در صحن
- حذف کامل اسیدچرب ترانس
- سونامی سرطان در ایران واقعیت ندارد
- افراد مبتلا به فشارخون بالا موسیقی کلاسیک گوش دهند
- اهمیت تشخیص درست بیماری ها
- چطوری شستشوی مغزی می شویم؟
- از گرما در آلاسکا تا زیر آبرفتن کیش؛ تغییر اقلیم جدی می باشد!
- کودکان تراجنسیتی؛ هویت گمشده و درد طرد از اجتماع
- «تکرار» خطای استراتژیک اصلاحطلبان، به چه بهایی؟
- درخواست سیف از مسافران، برای خرید ارز صبر كنيد!
- برخی از مسئولان نظام صدام همچنان در زندان هستند
- شهید صالح علی الصماد که بود؟
- حمله به سوریه تعرض به قوانین بینالمللی بود
- تجاوز به سوریه مانع جنگ علیه تروریسم نمیشود